Casio Celviano GP300 BK Grand hybrid

Casio Celviano GP300 BK Grand hybrid
Varenr.
140510
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 25 995,01
Før
kr 30 995,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Casio Celviano GP300 BK Grand hybrid
  • 140510_2
  • 140510_3
  • 140510_4
Casio GP-300 Grand Hybrid piano!

Grand Hybrid er resultatet av et unikt samarbeid mellom Casio og den legendariske flygelfabrikanten C. Bechstein. Firmaet ble startet 1853 og blir fortsatt ansett for å være en av verdens ledende pianofabrikanter


For å utvikle disse pianoene har Casio i samarbeid med C. Bechstein nøye analysert hvordan et akustisk flygel låter og føles. Målet har hele tiden vært å skape et digitalt piano som gir samme opplevelse som et akustisk. Dette har man gått inn for helt kompromissløst, og forebildet til Grand Hybrid har vært tre legendariske flygler; Berlin Grand, Hamburg Grand og Vienna Grand. Disse finnes alle representerte i dette pianoet med sine unike klanger og egenskaper.

AIR Grand Lydkilde
En nyutviklet lydchip med 256 stemmers polyfoni. AIR Grand gjør bruk av en flerdimensjonell morphingteknologi for å gi en troverdig lydrespons på hvordan hver tangent slåes an.
På et akustisk piano klinger strengene lenger ved et lengre anslag, og påvirkes også av hvor hardt tangenten spilles på.
Dette er noe som lydchipen har utvikles for å gjengi så autentisk som overhode mulig.

Naturlig Hammermekanikk
Klaviaturet benytter en helt ny teknikk med naturlig hammermekanikk og tretangenter laget av samme type Østerriske grantre som C. Bechstein pianoene. Den nye mekanikken har ekte hammere som oppfører seg på samme måte som på et akustisk flygel. Når man åpner lokket på pianoet kan man se hammerenes bevegelse når man slår an tangentene. Denne teknikken overgår den akustiske, da den muliggjør raskere tonerepetisjon enn hva som er mulig på et akustisk piano, samtidig som anslaget føles naturlig.

Lydene
GP-300 har 26 forskjellige grunnlyder. Deriblant tre varianter av de tre legendariske flyglene Berlin Grand, Hamburg Grand og Vienna Grand. Utover dette finnes det fantastiske orgellyder, diverse elpianoer, strykere, basslyder med mere.

Spill på legendariske plasser
Grand Hybrid har en konsertsalsimulator som gjengir akustikken fra flere av verdens største konsertscener. Ved hjelp av avansert lydanalyse og signalprocessering har Casio gjenskapt de akustiske karakteristikkene i velrennomerte konserthaller, operahus, katedraler og andre typer akustiske rom.
Du kan når som helst velge hvilken som helst av disse instillingene og få en flott ambiens når du spiller.

Spill med et symfoniorkester
Det finnes en konsertspillefunksjon som gir deg rollen som solopianist i en storslått orkesterakkompagnert opptreden. Lydsystemet spiller av orkesterdelen som akkompagnerer deg. Du kan velge mellom 15 verk av Tchaikovsky, Pachelbel, Smetana med flere. Tempoet kan justeres ned for å underlette øving.

Innspillingsfunksjoner
Audioinnspilling - Grand Hybrid kan spille inn din opptreden på en USB-stick. Innspillingene lagres i 44,1 stereo wav-format. Opptakene kan spilles av direkte i GP-300
Midi-innspilling - Spill inn i Midi-format. Dette lagres i pianoets internminne.

Musikkbibliotek
Grand Hybrid har 60 musikkstykker i sitt bibliotek. Notene til disse stykkene er inkludert.
Høyre og venstre hånd kan øves separat. Tempoet kan justeres, og en A-B funksjon gjør at man kan loope deler av stykket dersom man ønsker å repetere et spesifikk del.

Spesifikasjoner :

 

26 forskjellige lyder.
Åpningsbart lokk
Konserthallsimulator med 12 forskjellige ambienser Konsertspilling 15 stykker.
Musikkbibliotek 60 stykker.
Duettfunksjon
Layer og split
Scenefunksjon
Automatisk `Power Off` etter 4 timer. USB-inngang
Vekt 77,5 kilo

Relaterte varer

Rabatt %
-15%
kr 595,00 kr 505,75
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×