Pakketilbud Casio PX-770 elpiano, krakk og hodetelefoner

Pakketilbud Casio PX-770 elpiano, krakk og hodetelefoner
Varenr.
Pakketilbud Casio
Lager
På lager
Pris
kr 9 250,00
Før
kr 10 865,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Pakketilbud Casio PX-770 elpiano, krakk og hodetelefoner
  • CASIO PX-770BK-2
  • Cordana play
  • 121121
  • Pulse HP1400 Hodetelefoner

Pakketilbud på Casio PX-770 elpiano inkl. elpianokrakk og hodetelefoner!

Inkudert i pakken er:
-Casio PX-770 BK sort digitalpiano
-Pulse elpianokrakk
-Pulse HP1400 hodetelefoner

 

PX-770 tilbyr mange smarte nye funksjoner som gjør både undervisning og øving enklere. Et helt nytt grand piano som gjengir en realistisk klang og fantastisk spillefølelse.

Lydene
PX-770 har en prisbelønnet AiR-lydkilde inklusive et stereo grand piano med realistisk resonans som simulerer klangen av hele instrumentet og ikke bare strengene. PX-770 har også 19 forskjellige lyder og selvfølgelig finnes det mulighet å splitte og lagre lyder.

Følelsen
Den hyllede Tri-Sensor II Scaled Hammer Action teknikken gir den perfekte følelsen. Den simulerte ibenholts- og elfenbensteksturen på tangentene, i kombinasjon med Casios innovative hammerteknikk, gir deg en autentisk spillefølelse. Juster selv anslagsfølsomheten og responstiden fra tangenten slås an tll tonen produseres.

Høyttalerene
PX-770 har et kraftfullt forsterkersystem i stereo. Høyttalerne er plassert for å skape en optimal lytteropplevelse og lyden er krystallklar over hele lydspektret.

Verktøy for elev og lærer
PX-770's praktiske funksjoner er anvendbare både i studioet, øvingslokalet, kirken, aulaen, konserthallen og for hjemmebruk. Koble til to hodetelefoner samtidig med 1/4" plugg på frontpanelet. Praktiskt for stille øving og stille undervisning. Duet mode splitter pianoet i to like pitch ranges hvilket gjør at både elev og lærer kan spille på samme instrument.

Concert Play
Concert Play lar deg spille til ti velkjente orkesterstykker. Lytt til pianodelen eller mute pianoinspillingen så at du selv kan spille til orkesterstykket. Det blir lett å øve ettersom PX-770 også kan senke tempoet på øvings- og orkesterstykkene uten at det påvirker tonearten.

Enkelt å koble tll din enhet
Koble PX-770 til din PC, iOS eller Android uten å måtte installere drivere eller andre programmer gjennom class-compilant USB.

Spesifikasjoner:
Tangenter: 88
Lydkilde: Multi-dimensional Morphing AiR
Polyfoni (maximum): 128
Innebygde lyder: 19
Key Transpose: 2 oktaver

 

Kommer i hvit eller sort utførelse

 

Relaterte varer

Pulse HP1400 Hodetelefoner
kr 375,00
Rabatt %
-21%
kr 2 160,00 kr 1 699,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×