D`Addario Pro Arte Nylon Core Classical Normal Tension

D`Addario Pro Arte Nylon Core Classical Normal Tension
Varenr.
370145807050
Lager
På lager
Pris
kr 195,00

Kvantumsrabatt

Loading...
 D`Addario Pro Arte E45

Pro Arté

EJ45, Normal Tension.
Pro Arté er D'Addarios mestselgende streng for klassisk gitar.Godt likt for sin perfekte balanse mellom tone, spillefølelse og dynamikk.

Flere års lang utvikling førte fram til Pro Arte serien der hver strengs diameter ble kontrollert 200 ganger ved hjelp av et sofistikert databasert lasersystem. Denne ekstremt nøye kvalitetskontrollen garanterer en absolutt høy og jevn standard på strengene, fra sett til sett. Basstrengene er presisjonsspunnet med en sølvbelagt kobbertråd over en nylonkjerne, som gir strengen dens varme og tydelige tone. I følge mange konsertgitaristre det beste strengesetttet som noen gang har blitt skapt, og det anbefales varmt av de fleste gitarlærere.

• D'Addarios mest populære streng for klassisk gitar.
• Laserkontroll garanterer absolutt jevn kvalitet.
• Presisjonsspunnede basstrenger for varm og tydelig tone.
• Normal Tension.
• Strengetykkelser: Trebles .0280, .0322, .0403 Basses .029, .35, .043.
• Made in USA.

Flere år med utvikling førte til Pro Arte-serien, hvor hver strengs diameter kontrolleres 200 ganger ved hjelp av et sofistikert datastyrt lasersystem. Denne ekstremt nøyaktige kvalitetskontrollen sikrer en helt konsekvent og høy standard på strengene fra sett til sett. Ifølge mange konsertgitarister er dette den beste strengen som noensinne er laget.

Pro Arté: Pro Arté er D'Addarios mest solgte streng for klassisk gitar. Godt likt for sin perfekte balanse mellom tone, spillefølelse og dynamikk.

Pro Arte C (Composite): G-strengen og kjernen i bassstrengene er laget av et nytt polymermateriale som ikke bare gir bassstrengene 2-3 ganger lengre levetid enn nylon, men også en perfekt toneovergang mellom de spunnede og uspunnede strengene.
Med dette nye materialet kan også G-strengen gjøres tynnere uten å ofre styrke, noe som gir en mye klarere tone enn en normal nylonstreng. Disse settene holder stemmingen utrolig bra!

Pro Arté LP (Polished): I utgangspunktet et Pro Arte sett, men noe slipt for å unngå uønsket lyd fra fingrene. Perfekt for opptak!

Pro Arté TT (Dynacore): D'Addario Dynacore har en fleksibel sammensatt kjerne som gir en kraftig og fyldigere tone og bedre intonasjon. Diskantstrengene er laget av titan for klarhet og tonal balanse.

Pro Arté FF (Carbon Classical): Er en kombinasjon av D'Addarios presisjonsproduserte Pro Arte Carbon diskantstrenger og deres kraftige Dynacore basstrenger. Det gir et sett med overlegen intonasjon og krystallklar projeksjon.

Relaterte varer

PULSE TU-14B Tuner Clip-on
kr 295,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×